Permanent Make Up

Specialist in Permanent Make Up, Nagelstyling en Wimperextensions

Permanent make-up is de manier om je wenkbrauwen, eye-liner en lip-line altijd perfect bijgewerkt te hebben, je hoeft ze nooit meer bij te kleuren met een potlood. Perfect onder alle omstandigheden, dus ook in het zwembad of in de sauna en aan zee of op het strand. Permanent voor ongeveer vijf jaar. Met een flinterdunne naald wordt een speciale pigmentkleur vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Het gaat hier om implantatie in het bovenste laagje van de huid. Permanent make-up ziet er volkomen natuurlijk uit en is dus geschikt voor iedere vrouw die er permanent perfect verzorgd uit wil zien.

 

WENKBRAUW

De wenkbrauwen zijn zeer bepalend voor een gelaat, zij zijn de kapstok van het gezicht. Goed gevormde wenkbrauwen ondersteunen de vorm van uw gelaat en geven u een verzorgde uitstraling. De ogen krijgen een mooie “open” blik, lijken gelift, en u lijkt 5 à 7 jaar jonger! Aan de hand van een gezichtsanalyse bespreek ik met u welke techniek ik zal gaan toepassen Dit is mede afhankelijk van de nog aanwezige wenkbrauwen en uw huidtype.

Mogelijkheden bij wenkbrauwen:

Een zacht ingeschaduwde wenkbrauw
Deze techniek is goed toepasbaar bij de iets oudere dame wanneer de wenkbrauwen erg dun en licht zijn geworden Ook bii het zeer warme en lichte huidtype is dit een goede keuze. In bijna alle gevallen is het verven van de wenkbrauwen na de behandeling verleden tijd. De wenkbrauwen hebben na genezing een zacht gepoederde uitstraling en zijn niet te opvallend. Epileren is voortaan gemakkelijk, want de mooie vorm is al aangebracht.

Opvullen van wenkbrauwen door middel van haartjes techniek (hairstrokes)
U heeft nog duidelijk aanwezige wenkbrauwen maar de vorm zou geaccentueerd mogen worden, er ontbreken enkele haartjes. Door middel van de haartjes techniek worden -niet van echt te onderscheiden- haartjes in de huid aangebracht aangebracht. Uw wenkbrauwen ogen weer vol en de vorm is perfect geaccentueerd. Heel natuurlijk!

Wenkbrauwen in drie dimensionaal techniek
U heeft (nagenoeg) geen wenkbrauwen meer en u wilt weer volledige wenkbrauwen? Dit kan door middel van de haartjes techniek in combinatie met een schaduw techniek. Het resultaat oogt zeer natuurlijk en is daardoor ook geschikt voor een alopecia patiënt of na een chemo kuur.

Na de behandeling
U krijgt schriftelijke nazorginstructies mee en tevens een crème die u 5 tot 7 dagen enkele keren per dag dient aan te brengen op de behandelde plek Er wordt een datum voor de nabehandeling met u afgesproken.

 

EYELINERS

Eyeliners die goed zijn aangebracht, accentueren de ogen. Het is ook mogelijk om door een goed aangebrachte eyeliner een neerwaartse ooglijn te corrigeren, de ogen worden als het ware gelift. Het is belangrijk dat de eyeliner niet buiten de wimperlijn wordt geplaatst omdat in de loop der jaren een neerwaarts effect zal ontstaan wat een “treurige” blik zal geven. Dit soort zaken zijn belangrijk om in acht te nemen en zullen ook met u worden besproken.

Mogelijkheden bij eyeliners:

Een natuurlijke boveneyeliner (als wimperverdikking)
Een boven eyeliner siert elke vrouw van 16 tot 85 en is dus absoluut niet leeftijds gebonden! De oogopslag wordt intenser en de kleur van uw ogen zal beter uitkomen.Het is vrijwel onmogelijk om zelf een eyeliner perfect te tekenen tussen de wimperhaartjes. Met permanente make up is dit wel mogelijk! en is het niet meer noodzakelijk om een mascara te gebruiken. Meestal wordt gekozen voor diep zwart of “warm”zwart. Eventueel wordt aan het zwarte pigment een steunkleur toegevoegd die de nadruk legt op de kleur van de iris.

Een brede boven eyeliner
Een goed geplaatste boven eyeliner benadrukt de oogopslag. Bovendien kan de oogvorm enigszins gewijzigd worden zodat een liftend effect wordt bereikt. Mooie amandelvormige ogen worden benadrukt en kleine ogen worden optisch vergroot. Bij deze behandeling is het noodzakelijk om met een grotere naaldconfiguratie te werken zodat het gewenste effect zal worden bereikt en de ogen minimaal worden belast. Keuze uit diepzwart of warm zwart eventueel met toevoeging van een steunkleur.

Natuurlijke boven en onder eyeliner
Er wordt een natuurlijke boven eyeliner in de wimperlijk aangebracht en een dunne onder eyeliner. U heeft de keuze om de onder eyeliner in een zachtere tint en/of in pointillisme (puntjes) techniek te laten plaatsen. Dit laatste geeft het effect alsof er met oogschaduw een zacht lijntje onder de ogen is aangebracht.

Een extra brede boven eyeliner in combinatie met een onder eyeliner
Deze combinatie geeft extra accent aan uw ogen en is geschikt voor de vrouw die van stevige eyeliners houdt. U kunt kiezen uit diverse kleuren, maar ook diepzwart behoort tot de mogelijkheden. Ik adviseer om de ondereyeliner niet de dik te maken omdat door veroudering in de loop der jaren de eyeliner breder wordt!!

Alleen een onder eyeliner plaatsen
Dit geeft een “hang”effect aan de ogen en raad ik af. Veel vrouwen tekenen gewoonte getrouw slechts de ondereyeliner en staan er niet bij stil, dat dit een neerwaarts effect aan de ogen geeft.

Na de behandeling
U krijgt schriftelijke nazorginstructies mee en tevens een crème die u 5 tot 7 dagen enkele keren per dag dient aan te brengen op de behandelde plek Er wordt een datum voor de nabehandeling met u afgesproken.

 

LIPLINER

Een liplijntje wordt in het algemeen toegepast om de mond te accentueren, te corrigeren of optisch vergroten. In het verleden zag men vaak een te donkere, bruine liplijn, die in de loop der jaren ook nog blauw wordt!! Dit is absoluut niet mijn werkwijze, ik adviseer natuurlijke of iets meer sprekende tinten!

Wanneer wordt een liplijntje afgeraden:

  • wanneer er zich zeer diepe rimpels in de mondlijn bevinden is het niet raadzaam om een liplijntje te laten pigmenteren, dit zal de rimpels helaas nog meer accentueren
  • wanneer u vaak ( meer als 2 x per jaar) een uitbraak van het herpes virus in de lippen heeft, zal dit zeker ook gebeuren na een dergelijke behandeling, wat het gepigmenteerde lijntje aantast. Dus niet doen.

Ik adviseer om 3 dagen voor de behandeling preventief te gaan smeren met zovirax crème en dit te blijven doen tot 4 dagen na de behandeling. Het is ook raadzaam om de lippen te scrubben met een peelingcrème 2 dagen voordat de behandeling plaats vind. Hierdoor zal het pigment zich beter hechten. Direct na de behandeling zullen de lippen er gezwollen uitzien, dit verdwijnt na enkele uren. U krijgt schriftelijke nazorg instructies en een crème mee die u gedurende 5 dagen regelmatig dient aan te brengen. Dit zal voor een betere hechting van het pigment zorgen.

Uiteraard gebeurt alles in overleg en geef ik u graag een goed advies.

Mogelijkheden bij lipliner:

Natuurlijk liplijntje ter ondersteuning of correctie van uw eigen liplijn
Een naturel of licht gekleurd lijntje zal uw mond een vollere en perfecte look geven. Bovendien worden kleine imperfecties gecorrigeerd.

Een uitgeschaduwde liplijn
Deze behandeling zal de mond optisch vergroten. Een uitgeschaduwde liplijn zal de de mond optisch vergroten. Door een bredere naald configuratie toe te passen in combinatie met een zachte tint zal de mond op natuurlijke wijze groter lijken.

Volledig ingeschaduwde lippen
Bij het ouder worden verliezen uw lippen hun natuurlijke kleur en kunnen enigszins vaal ogen. Wilt u weer mooie “blozende” lippen zodat u geen lippenstift meer hoeft aan te brengen dan kunt een behandeling overwegen waarbij de lippen volledig worden ingekleurd. Het resultaat: een mooie volle en verzorgde mond. Slechts het aanbrengen van een beetje gloss volstaat.

Een liplijn én volledig ingeschaduwde lippen
Bij deze behandeling wordt eerst een liplijntje aangebracht voor correctie van de liplijn of vergroten van de lippen waarna de lippen volledig worden ingekleurd met de door u gekozen kleur Het lijntje kan dienen ter correctie of optische vergroting van de mond. Een lipgloss of labello volstaat. U heeft altijd zacht gekleurde lippen en een perfecte mondvorm. Natuurlijk kan er altijd nog een andere kleur lippenstift worden aangebracht, de gepigmenteerde kleur zit immers in de lippen.

Na de behandeling
U krijgt schriftelijke nazorginstructies mee en tevens een crème die u 5 tot 7 dagen enkele keren per dag dient aan te brengen op de behandelde plek Er wordt een datum voor de nabehandeling met u afgesproken.

 

PERMANENT MAKE UP VOOR MANNEN

Hairstrokes
Ook mannen kunnen gebukt gaan onder het dunner worden van de wenkbrauwen. Met de haartjes techniek (hairstrokes) kunnen de wenkbrauwen bij heren op volledig natuurlijke wijze worden hersteld. Niemand zal zien dat er hulp aan te pas is gekomen!

De guyliner (zachte eyeliner)
Door middel van kleine puntjes tussen de wimpers te pigmenteren zal de oogopslag worden ge:intensiveerd en kleine ogen worden optisch vergroot. Op zeer natuurlijke wijze.

Na de behandeling
U krijgt schriftelijke nazorginstructies mee en tevens een crème die u 5 tot 7 dagen enkele keren per dag dient aan te brengen op de behandelde plek Er wordt een datum voor de nabehandeling met u afgesproken.

Contact

Venloseweg 31
5931GR Tegelen
06-42731344
info@permanentmakeup-tegelen.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
Volgens afspraak