Nagelstyling

Specialist in Permanent Make Up, Nagelstyling en Wimperextensions

Mooie nagels en verzorgde handen zijn uw visitekaartje en u krijgt maar één keer de kans een eerste indruk te maken! Uw nagels kunnen breken of inscheuren, hierdoor kunnen ze er lelijk uitzien of misschien groeien uw nagels gewoon niet mooi? Mooie nagels en handen liggen binnen ieders handbereik, wij kunnen u hierbij zeker van dienst zijn.

Heeft u mooie natuurlijke nagels, maar moeite om uw nagels lang en sterk te houden? Dan kunt u d.m.v. gel of acryl uw nagels verstevigen. Wanneer u kiest voor gel worden de nagels opgebouwd met een bouwgel, nadat de gel is uitgehard onder de UV lamp, wordt de plaklaag verwijderd. Vervolgens worden de gelnagels door de nagelstyliste in model gevijld en voor een mooie afwerking wordt er nog een topgel aangebracht. Deze geeft een mooie natuurlijke glans aan uw nagels. Kiest u voor acryl dan worden de nagels opgebouwd met acryl, welke vanzelf uithard, hier komt geen UV lamp aan te pas. Wanneer de acryl is uitgehard worden de acrylnagels door de nagelstyliste in model gevijld en voor een mooie afwerking wordt er een glanzende toplaag aangebracht.

Met deze technieken kunnen alle nagels mooi op lengte blijven en mocht er toch een nagel breken, dan kan daar in de nagelstudio meteen een verlenging op gemaakt worden, zodat alle nagels weer even lang zijn.
Uw eigen nagels groeien door onder het laagje gel wat eerder op de nagels aangebracht is en daarom dienen de kunstnagels om de 3 á 4 weken te worden bijgewerkt. Deze periode is afhankelijk van hoe snel u nagels groeien. De gel die op de natuurlijke nagel de kunstnagel vormt, groeit gewoon mee met de natuurlijke nagel.

Bij de nabehandeling word een gedeelte van de “uitgegroeide” kunstnagel van de nagels weg gevijld. Hierna worden de nagels stofvrij gemaakt en word er een nieuwe laag gel/acryl aangebracht.
Omdat de kunstnagels op de natuurlijke nagel meegroeien zit na verloop van tijd het het breekpunt van de nagel niet meer op de juiste plaats, waardoor de nagel eerder kan breken. Het is daarom belangrijk om niet te lang te wachten met de nabehandeling in de nagelstudio.

Contact

Venloseweg 31
5931GR Tegelen
06-42731344
info@permanentmakeup-tegelen.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
Volgens afspraak